Azijska piletina sa indijskim orasima
Mirko Končar vodi instagram profil miretova_kuhinja_ putem kojeg deli super recepte!
Mirko Končar vodi instagram profil miretova_kuhinja_ putem kojeg deli super recepte!
Sezona mladog krompira je počela, a sa njim i raznoliki recepti koji će krasiti vašu trpezu. Prženi, kuvani, pečeni, kao prilog ili deo salate - mladi krompirići su uvek ukusni. Foto: Profimedia
Mirko Končar vodi instagram profil miretova_kuhinja_ putem kojeg deli super recepte!
Mirko Končar vodi instagram profil miretova_kuhinja_ putem kojeg deli super recepte!
Nikada nam neće dosaditi špagete, na koji god način da se pripreme. Ove su kremaste, fine i tek pomalo hrskave. Foto: Profimedia
Mladi grašak je nešto najlepše u ovo doba godine. Kako se mnogo toga promenilo, neka grašak u ovo vreme bude ručak koji nećete propustiti - u ime starih vremena kada su nas mame ovakvim jelom radovale. Foto: profimedia
Naravno da dosade uvek isti ukusi, pa je ovakav ručak dobrodošao kao nešto novo jer krmenadle sa neobičnim pireom postaju specijalitet. Foto: Arhiva Blic žene
Ovo je jedno od onih jela zbog kojih vam za ručak i pravljanje salate ne treba više od pola sata. Foto: Profimedia
Obilje spanaća na pijacama tera nas da smišljamo šta bismo od njega pravili, pa evo recepta koji će vas prijatno iznenaditi. Foto: Profimedia
Ovo jelo se toliko brzo i lako pravi da ćete kad jednom probate često pomisliti kako bi baš bilo zgodno da ga spremite za ručak. Najbolje je uz pirinač, ali mu ništa ne fali ni sa pire krompirom ili palentom. Foto: Profimedia
Mlade krompiriće i krompire volimo u svakom obliku, ali ovi su nešto sasvim posebno! Obavezno isprobajte i bićete oduševljeni što krompir može da ima sasvim nov, a opet prepoznatljiv ukus. Foto: Shutterstock
Sve samo isecite, zalijte i zapecite i za tren oka imate ukusan obrok na vašem stolu! Foto: Profimedia
Umesto majoneza koriste se mileram i jogurt koji daju lagan, osvežavajuć ukus. Foto: Profimedia
Nema lepšeg svečanog ručka ili večere od fino pečenog komada mesa. Ispečeno na ovaj način biće sočno i meko. Foto: Profimedia
Milica Radović je fud blogerka, koja vodi uspešne Instagram i TikTok profile pod imenom zalogaj_mr , a njeni recepti imaju preko milion pregleda. Foto: zalogaj_mr
Nataša Denić vodi sjajan Instagram profil @pecatzivota putem kog deli super ukusne recepte.
U ovaj specijalitet ide čak osam kuvanih jaja, pa eto načina da iskoristite preostala jaja od Uskrsa! Foto: Shutterstock
Svi se pitaju koja je tajna dobro spremljene jagnjetine a tu nema tajne – najvažnije je kupiti sveže meso životinja koje su rasle na pašnjacima planinskih vrhova naše zemlje u netaknutoj prirodi. Njihovo meso je drugačije, praktično i pre pečenja začinjeno lekovitim biljkama koje su na livadama poput onih na Pešteru. Foto: Profimedia
Brza, jednostavna, a tako ukusna! Foto: Shutterstock
Mekana kao pamuk,a ukus je neodoljiv!
Jedan od načina za ukrašavanje uskršnjih jaja!
Andrijana i Anđela su dve sestre, stomatolog i pravnik, koje vode veoma uspešnu Instagram stranicu za.svaciji.ukus Njih dve na veoma kreativan i ukusan način donose omiljena jela, kreiraju recepte i stvaraju pravu oazu ukusa.
Jelena Marić za svoj blog „Jekin Kapric“ smišlja, peče i mesi i krčka neodoljive đakonije, a ovog puta s nama je podelila svoje adute za uskršnju trpezu.
Jelena Marić za svoj blog „Jekin Kapric“ smišlja, peče i mesi i krčka neodoljive đakonije, a ovog puta s nama je podelila svoje adute za uskršnju trpezu.
Jelena Marić za svoj blog „Jekin Kapric“ smišlja, peče i mesi i krčka neodoljive đakonije, a ovog puta s nama je podelila svoje adute za uskršnju trpezu.
U mnogim kućama se uskršnji ručak ne može zamisliti bez pečene jagnjetine. Ako do sada niste probali, ovog puta obavezno pripremite jagnjetinu u mleku i sa puno ruzmarina. Nećete se pokajati.