Tradicionalni kolač S BOROVNICAMA, uvek prija
Ovakvih kolača nikad dosta! Najvažnije je što vam ne treba mnogo sastojaka, a ukus je dokaz da su najlepše stvari jednostavne, bez komlikacija. Foto: Profimedia
Ovakvih kolača nikad dosta! Najvažnije je što vam ne treba mnogo sastojaka, a ukus je dokaz da su najlepše stvari jednostavne, bez komlikacija. Foto: Profimedia
Spasia Dinkovski pravi najbolji burek u Londonu, a o njemu je pisao i Guardian. Foto: Vladislav Mitić
Obožavamo kolače koji plene ukusom, a za njihovu pripremu vam ne treba rerna. Ako do sada niste verovali da može brzo, lako i ukusno, obavezno isprobajte recept! Foto: Profimedia
Slađana Sovilj je kreativni stvaralac slatke magije. Ona putem svog Inasagram profila sladje_od_sladje deli super ukusne recepte koji oduševljavaju i izgledom i ukusom.
Uživajte u omiljenim ukusima uz najdraže prolećno voće! Foto: Shutterstock
Naravno da dosade uvek isti ukusi, pa je ovakav ručak dobrodošao kao nešto novo jer krmenadle sa neobičnim pireom postaju specijalitet. Foto: Arhiva Blic žene
Ako ste u potrazi za nekom malo drugačijom poslasticom ovaj kolač će biti pun pogodak jer je ukus zaista neobično fin, a kolač kremast. Foto: Arhiva Blic žene
Od navedene smese dobićete 24 kolačića srednje veličine, ali uvek možete da pravite i manje, što će biti izdašnije. Kolačići su snažnog ukusa, pa je bolje da pravite manje loptice. I da, obavezno ih stavite u već zagrejanu rernu! Foto: Arhiva Blic žene
Obilje spanaća na pijacama tera nas da smišljamo šta bismo od njega pravili, pa evo recepta koji će vas prijatno iznenaditi. Foto: Profimedia
Čak su i manje iskusni u kuhinji shvatili da priprema rolata nije nikakva nauka, već brz i lak proces koji daje fantastičan slatki rezultat. Još kad je s jagodama, ukus se ne može promašiti. Foto: Profimedia
One majske su najslađe, pa otuda i toliko fantastičnih poslastica sa jagodama u glavnoj ulozi. Osim što svemu daju poseban, ukus jagode su neiscrpna inspiracija
Sočne, crvene i mirisne jagode su bez sumnje jedino voće koje svi vole. One majske su najslađe, pa otuda i toliko fantastičnih poslastica sa jagodama u glavnoj ulozi! Foto: Shutterstock
Mekane, punjene princes krofne vole baš svi. Foto: Profimedia
Umesto majoneza koriste se mileram i jogurt koji daju lagan, osvežavajuć ukus. Foto: Profimedia
Lidija Đurić stoji iza sjajnog profila @moje_djakonije. Ona okuplja veliku zajednicu na mrežama, a njeni recepti o tome mnogo govore.
Nema lepšeg svečanog ručka ili večere od fino pečenog komada mesa. Ispečeno na ovaj način biće sočno i meko. Foto: Profimedia
Mirko Končar je kuvar iz Beograda, koji već više od 10 godina radi u restoranima i hotelima. Još sa 13 godina je zavoleo kuvanje i znao da je to posao kojim želi da se bavi. @miretova_kuhinja_
Milica Radović je fud blogerka, koja vodi uspešne Instagram i TikTok profile pod imenom zalogaj_mr , a njeni recepti imaju preko milion pregleda. Foto: zalogaj_mr
Dragica Marković (@mamita_dane_i_jodze) vodi sjajan profil, putem kog promoviše srpsko selo i sve njegove kvalitete. Deli i sjajne, domaće recepte, kojima niko ne može da odoli!
Mirko Končar je kuvar iz Beograda, koji već više od 10 godina radi u restoranima i hotelima. Još sa 13 godina je zavoleo kuvanje i znao da je to posao kojim želi da se bavi. @miretova_kuhinja_
Uživajte u najlepšoj kombinaciji ukusa! Foto: Shutterstock
Nataša Denić vodi sjajan Instagram profil @pecatzivota putem kog deli super ukusne recepte.
Kokos ili volite ili ne volite, ali nakon ovog recepte ćete ga obožavati! Foto: Shutterstock
U ovaj specijalitet ide čak osam kuvanih jaja, pa eto načina da iskoristite preostala jaja od Uskrsa! Foto: Shutterstock